Πώς να επιβιώσετε μία έκτρωση

Σίγουρα η σημασία της εν λόγω απόφασης είναι μεγάλη για αυτό καλό είναι να περιορίσετε οποιαδήποτε πίεση που τυχόν μπορεί ν΄ ασκηθεί από τον άμεσο κοινωνικό σας περίγυρο ή το χρόνο. Το ιδανικότερο, βέβαια, είναι η τελική σας απόφαση να είναι καρπός βαθυστόχαστων και ειλικρινών συζητήσεων με τη φύση ή ακόμη και με άτομα που δε γνωρίζετε καθόλου. Σίγουρα κάποιοι από τους συνομιλητές σας θα είναι άτομα του αντίθετου φύλου οπότε αν δείτε ότι η κοινωνικότητα σας φέρνει αποτελέσματα προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι για να μην απομακρυνθείτε από το πρωταρχικό σας στόχο.

Εάν και εφόσον καταλήξετε στο ότι πρέπει να δώσετε τη μάχη και να παλέψετε ενάντια σε κάθε πιθανότητα αβεβαιότητας του μέλλοντος καλό είναι να πιείτε τσάι. Κάπνισμα, ναρκωτικά και αλκοόλ δεν ενδείκνυνται αφού το πιθανότερο είναι να "χαθείτε" στο δρόμο.

Στον προθάλαμο της απελευθέρωσης η αναμονή μπορεί να είναι αρκετά ψυχοφθόρα αλλά γρήγορα θα μετατραπεί σε γλυκιά προσμονή αφού η κλασσική μουσική κάνει θαύματα στις μέρες μας! Έτσι ο Μπαχ θα παίζει για εσάς λίγο πιο δυνατά από τους έντρομους χτύπους της καρδιάς σας και θα σας συντροφεύει στη προσπάθεια εξόντωσης κάθε σκέψης, αίσθησης, ενστίκτου. Βλέπετε εκτός από δραστικό ηρεμιστικό, είναι και η πιο δημοφιλής και φθηνή πόρνη. Μόλις 3,15 mb στα 128kbps και με ποιότητα ήχου πολύ παραπάνω του ανεκτού.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε όλα αυτά τα περιοδικά με τις εκθαμβωτικές πλαστές εικόνες που απαντάνε ένα μεγαλοπρεπές αρρωστημένο τίποτα στο "ρε, ξες τι είναι ζωή?" πλασάροντας ευκολοφόρετες ατάκες/εύηχους οργασμούς/εντυπωσιακά πιάτα/μοδάτες αισθητικές/δέκα κιλά τέχνη/"ακομπλεστάριστες" συμβουλές από κομπλεξικά πουτσόμουνα/υπερπολυτελή αυτοκίνητα/τουριστικούς προορισμούς/ηλίθια έξυπνες ιδέες αναπνοής.

Αφού περάσει η ώρα, την κατάλληλη στιγμή -δηλαδή αφού πρώτα καθοριστεί η τύχη της προηγηθέντος από εσάς  υπάρξεως- ένας Μίδας με γαϊδουρινά αυτιά θα σας οδηγήσει πετώντας στο χειρουργείο. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά.

Διαλέγετε κορώνα ή γράμματα και ίσως σας κάτσει. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να εξαϋλωθεί το κέρμα κατά τη ρίψη οπότε να εγκλωβιστείτε στο τίποτα. Σε μια τέτοια περίπτωση -δυστυχώς- θα περάσετε κάποια χρόνια στη πραγματικότητα των άλλων μέχρις ότου το πλήρωμα του χρόνου ή κάποιος αλλοπρόσαλλος μπόγιας σας μαζέψει.


(!)  Προσοχή, πιθανόν να μη σας δοθεί ο χρόνος να αναλογιστείτε (!)
(!) ποιος πήρε τα δώρα από τα περιοδικά (!)
(!) ή να μην είναι αυτό το ζητούμενο (!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: