Η μοίρα των κλασμένων


Όταν το σπίτι σου δεν έχει παράθυρο προς το βορρά ή ο κάδος ανακύκλωσης σου μυρίζει χαράαγάπηελπίδασιρίλοτσούπατσουπς απλά και μόνο για να σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει αλλά εσύ δε μπορείς να τα νιώσεις ή να τα διαγράψεις μια για πάντα.. Όταν το μυαλό σου αδυνατεί να δεχθεί το άρρωστο σου σώμα ή τα όνειρα σου χωράνε σε μία άνευ ορίων πιστωτική.. Όταν αναλώνεσαι μια ζωή στο πώς να γίνεις το μεγάλο ψάρι που θα φάει τα μικρά ή ακούς νύχτα μέρα χατζηγιάννη..


Τότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να πράξεις αυτό που είναι καλό για τον εαυτό σου, έστω και αν οι άλλοι το μεταφράσουν ως αδυναμία. Κατά βάθος θερίζει η ζήλεια στις μέρες μας.


αυτοκτονία η [aftoktonía] : 1.η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του αυτοκτονώ: H ~ καταδικάζεται από τη χριστιανική θρησκεία. Aπόπειρα αυτοκτονίας. || Ομάδα / απόσπασμα αυτοκτονίας, που προορίζεται και είναι αποφασισμένη να εκτελέσει μια στρατιωτική αποστολή με ελάχιστες ή χωρίς πιθανότητες διάσωσης. 2. (μτφ.) πράξη, ενέργεια λίγο πολύ ενσυνείδητη που επιφέρει την ηθική ή υλική αυτοκαταστροφή: H παραίτησή του ισοδυναμεί με πολιτική ~.


Επειδή όμως φοβάσαι μήπως και κάτι πάει στραβά και πεθάνεις, μπορούμε να σε κάνουμε φίλο μας αφού πρώτα σου κατουρήσουμε το λαρύγγι.

Βία
Ίσον
Αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: