Η μακεδονία είναι ανθελληνική



Στην άκρη της πλατείας 


γίνονται ντίλιες.


Στην άλλη άκρη της πλατείας όμως, ένας κογκολέζος μέγας αλέξανδρος παίζει τσέλο και ο γόρδιος δεσμός με χορευτικές κινήσεις κάνει τους πάντες να εστιάσουν στο αναποδογυρισμένο καπέλο του και να του προσφέρουν ό,τι θέλουν.


Αφού τελείωσει το σόου, όλοι προσεύχονται. Χρόνια τώρα, έτσι γίνεται εδώ στη μέκκα. Σήμερα είχε αρκετά καλή προσέλευση κόσμου -γύρω στα 2 δις- σε σχέση με τη χθεσινή η οποία ήταν τρία άτομα και δύο ακρίδες, μία εκ των οποίων ήταν ο μαραντόνα.


Όπως και να'χει ο μέγας αλέξανδρος γυρνάνε προς το σπίτι μαζί με τον γόρδιο δεσμό όταν τους έρχεται η καταπληκτική ιδέα να καλέσουν τον ιησού σπίτι να παίξουν ένα νέο γαμάτο παιχνίδι που τους έμαθε ο μόλις έξι μηνών συγκάτοικος τους νικολάκης -φανατικός χρήστης ίντερνετ-.


Αφού σκάει μύτη ο ιησούς σπίτι με δύο κιλά ηρωίνη  και τρεις μπύρες κουτάκι, τοποθετούν στο τοίχο τον περιοδικό πίνακα και κρατώντας ο καθένας από δέκα χημικά στοιχεία, ξεκινούν να τα πετάν προσπαθώντας να πετύχουν το αντίστοιχο του πίνακα.


Ο γόρδιος δεσμός έχει δέκα στα δέκα και ανακυρρήσεται μεγάλος νικητής με δεύτερο τον μέγα αλέξανδρο με οχτώ στα δέκα και τρίτο και τελευταίο τον ιησού με μόλις ένα στα δέκα. 


Οι οπαδοί του γόρδιου δεσμού αρχίζουν να πανηγυρίζουν έξαλλα την μεγάλη νίκη φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του γόρδιου αλλά και διάφορα άλλα αντιχριστιανικά. Οι σταυροφόροι τότε που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, αρχίζουν μία επιχείρηση διανομής φαγητού και αφού στήνουν στα γρήγορα καντίνες στο πέταλο των γόρδιων, αρχίζουν να μοιράζουν χοτ ντογκς. 


Η επιχείρηση στέφεται με επιτυχία, ωστόσο κάποιοι πιο ακραίοι οπαδοί του χριστού -περιθωριακοί και μαθητές λυκείου- προσσεγγίζουν τα επίσημα του μεγάρου μουσικής και αλυσοδένουν τον γόρδιο δεσμό.


Ο μέγας αλέξανδρος όντας μεθυσμένος δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον γόρδιο δεσμό αλλά από την άλλη δεν είχε και ιδιαίτερη επικοινωνία με το περιβάλλον ώστε να ανταποκριθεί στις φωνές του και να τον λύσει.


Αληθινή ιστορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: