Πλύση εγκεφάλου με φθοροσουλφονικό οξύ.

Αδιαμφισβήτητα το πάγωμα εικόνας για περίπου μισό λεπτό στο δελτίο καιρού, όπου φαίνεται απλά ο χάρτης με διάφορες ενδείξεις για τη θερμοκρασία και την ένταση του αέρα, είναι από τις πιο γαμάτες στιγμές της τηλεόρασης. Ένα φρέημ ανά μισό λεπτό και η άψυχη φωνή μιας τύπισσας που πραγματικά λατρεύει τη δουλειά της. Και η πεντάλεπτη συζήτηση βέβαια, μεταξύ του σπήκερ και κάποιου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, κανά τέταρτο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με φόντο το γεμάτο οπαδούς γήπεδο και τους παίκτες να προθερμαίνονται. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνει κανείς ζάπινγκ και να παρακολουθεί μόνο διαφημίσεις, αφού έχουν αναβαθμιστεί σε σημείο να είναι πιο διασκεδαστικές και από δελτία ειδήσεων. Σκέτη αδρεναλίνη!


Ένας καθρέπτης που ενώ προτάσσει αλλαγές, πετυχαίνει την στασιμότητα σε κάθε επίπεδο.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και συ;;;;;; Με απογοητεύεις.. Διαπιστώνω συχνάκις τελευταία ότι υπάρχουν πολλοί αλλά πάααααααααααρα πολλοί που βλέπουν τηλεόραση ακόμη. Τα πράγματα είναι δύσκολα τελικά. Αρχίζω να επιβεβαιώνομαι ότι η αιτία θανάτου μου θα είναι η οξεία αηδία.

Born Toulouse Lautrec είπε...

Βγες από το σπίτι, ζήσε τη ζωή, ώρα να σπάσεις τη τηλεόραση! Εκεί υπάρχει αίμα, εκεί υπάρχει βία, πωπω τι χαρά για μια δολοφονία! Ζούμε ευτυχισμένοι με τη τηλεόραση!! χαχαχαχχαχ ναι ρε, ένα οχταωράκι το θέλω τη μέρα για να είμαι κουλ. για το υπόλοιπο δεν έχω ιδέα, ό,τι πεις.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πάντως ότι η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του ποστ είναι το γεγονός ότι ανταπάντησε ο ίδιος ο Τουλούζ σε ψέμα ενός ανώνυμου αναγνώστη του. Σπάνιο φαινόμενο από όσο έχω τσεκάρει τα ψέματα δω μέσα γενικότερα..

Born Toulouse Lautrec είπε...

Σπάνιο φαινόμενο δε λες τίποτα, ίσως και μοναδικό, δεν είμαι σίγουρος! Αλλά, όχι και ανώνυμου.. Σταματάω μη τυχόν και κολλήσω οξεία αηδία.

Ανώνυμος είπε...

Για μισό.
Μην τυχόν και επιβαρύνω και το κάρμα μου δλδ και πάρω στο λαιμό μου κι άλλον.. Υπάρχει η περίπτωση να γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω; Σα να δε μας τα λες καλά Τουλούζ..

Born Toulouse Lautrec είπε...

Καλά, όχι απαραίτητα. Παίζει να είναι το μεθυστικό πνεύμα των χριστουγέννων ντε! αν και σαφέστατα δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σου όπως και να 'χει.

Born Toulouse Lautrec είπε...

Εγώ ήμουν κείθε δώθε σχεδόν χαοτικά δε ξέρω. το toulouse lautrec είναι λάθος, έχω κάνει ένσταση και περιμένω αλλαγή στη ληξιαρχική πράξη. μόνο το "to lose" θέλω, το άλλο δε ξέρω πώς και τι. πρέπει να εκτροχιάστηκε το ιντερνετ για λίγο.

Born Toulouse Lautrec είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Born Toulouse Lautrec είπε...

Εχμ, κουλ καλέ. Κρίνεται έγραψα. Πέραν τούτου πάντως, το born toulouse lautrec είναι μια όμορφη -ναι, βρίσκω- φάση για την απάντηση του γνωστού μοττο "born to lose, live to win". Επίσης, είναι τραγουδάρα. Τσέκαρε ε. Οπότε, καταλαβαίνεις πως δεν είμαι τόσο μαζόχα απλά τα βλέπω λίγο μαύρη κωμωδία τα πράματα. Τώρα, όσον αφορά το θεό, εγώ το δικό μου τον σκότωσα.

Born Toulouse Lautrec είπε...

Ρόδια με μαιντανό, μαγιονέζα και τριμμένη κανέλα. \μ/

Δε παίζουν κόλλυβα γιατί έπαιζε μια αμφίδρομη σχέση, και έτσι ο θεός μου πίστευε σε μένα. Εγώ όμως όντας άθεος, δεν ορίζω τέτοια παράξενα πράματα. όπως κόλλυβα.